Kies het pakket dat bij u past

Dare to Mail heeft voor elke mailing de juiste oplossing en u betaalt nooit teveel. Er zijn verschillende versies van Dare to Mail, van de MailBasic versie tot de meest professionele MailMore uitvoering. Voor het gebruik van deze mailoplossingen heeft u geen diepgaande technische kennis nodig en hoeft u ook geen lokale software te installeren. Wij geven u onderstaand meer informatie over de verschillen.

Pakket MailBasicPakket MailBasic

MailBasic is de instapversie voor de enkele gebruiker die op simpele wijze boodschappen wil versturen aan maximaal 150 geadresseerden. Het is zeer makkelijk en eenvoudig in gebruik en goedkoop. Met pakket kunt u maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief versturen in uw eigen huisstijl of gebruik maken van een standaard template, zodat uw e-mail nieuwsbrief er professioneel uitziet. 

Pakket MailMediumPakket MailMedium

MailMedium is een versie die door meerdere personen gebruikt kan worden. De nieuwsbrieven kunnen opgemaakt worden met de ingebouwde HTML editor en het is mogelijk om de adressen in te delen in meerdere groepen. Eigen afbeeldingen kunnen worden geupload voor gebruik in de nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrief kan een template worden aangemaakt in uw eigen huisstijl die later weer ingezet kan worden voor een nieuwe nieuwsbrief met dezelfde opmaak. MailMedium is geschikt voor maximaal 2000 geadresseerden.

Pakket MailMorePakket MailMore

MailMore is de meest uitgebreide versie van het Dare to Mail nieuwsbriefsysteem. Met MailMore kunt u van tevoren bepalen wanneer de mailing verstuurd moet worden. De aanhef in de nieuwsbrieven kan worden gepersonaliseerd en email-adressen zijn op eenvoudige wijze te importeren vanuit een Excel opmaak. Maximaal 5000 geadresseerden kunnen worden ingevoerd in dit systeem. MailMore heeft uitgebreide rapportages, geeft statistische informatie over het klikgedrag en is de versie voor de professionele gebruiker.

Eenmalige MailingEénmalige mailing

Heeft u geen behoefte aan een abonnement en wilt u éénmalig een mailing versturen naar uw relaties? Bijvoorbeeld voor een speciale actie, een uitnodiging of een nieuwjaarswens. Dan kunnen wij voor u een éénmalige mailing verzorgen. Deze mailing kan helemaal opgemaakt worden in uw huisstijl of er kan een speciaal thema-ontwerp gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden bij Dare to Design, 010 522 33 32 of info@daretodesign.nl.

Nieuwsbrief TemplateNieuwsbrief Template

U heeft de mogelijkheid om de nieuwsbrieven te versturen in uw eigen huisstijl. U kunt uw eigen design maken, een design aanleveren of Dare to Design de opdracht geven het design voor uw e-mail nieuwsbrief te verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Dare to Design, 010 522 33 32 of info@daretodesign.nl.

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord


Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven, van de ontwikkelingen bij Dare to Mail meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Naam

E-mailadres