NieuwsbriefsysteemNIEUWSBRIEFSYSTEEM

Dare to Mail is het innovatieve nieuwsbriefsysteem om op eenvoudige wijze online nieuwsbrieven te versturen en waarmee u online e-mail marketing kunt uitvoeren. Deze oplossing voor het versturen van digitale post is makkelijk en veel minder kostbaar dan het versturen van de traditionele nieuwsbrieven. Wilt u dus een mailing versturen, dan bent u bij Dare to Mail aan het juiste adres. Al vanaf € 9,95 per maand heeft u de beschikking over een nieuwsbriefsysteem om e-mail te versturen. Klik hier voor meer informatie over de opties van het nieuwsbriefsysteem.

sfeerbeeld 1
 

E-mailmarketingE-MAIL MARKETING

sfeerbeeld 2

Dare to Mail is een makkelijke en betrouwbare e-mail marketing tool. U kunt naast het versturen van periodieke e-mails, ook eenvoudig de statistieken bekijken. Niet alleen kunt u zien wie uw nieuwsbrief heeft gelezen, maar ook hoe vaak en waar er is doorgeklikt naar uw website.
Tevens is het mogelijk de nieuwsbrief te personaliseren, zodat de informatie behorend bij de ontvanger gebruikt wordt in de nieuwsbrief, bijv. naam, telefoonnummer of woonplaats. Kortom, een complete communicatietool voor een verrassend scherp tarief.

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord


Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven, van de ontwikkelingen bij Dare to Mail meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Naam

E-mailadres